Hoe ik jou kan helpen...

inzichtsessie

gratis

In dit (gratis!) gesprek help ik je op weg door samen te kijken naar gedrag dat je lastig vind van je jonge kind. En hoe je je kind hierin kunt begeleiden.
Het levert je inzichten en concrete tips op!

NEI loslaatsessie

We gaan met behulp van een biotensor en energetische/NEI therapie snel en doeltreffend achterhalen waar het gedrag, de emotie of fysieke klacht van je kind (of jezelf) vandaan komt. Daarna ruimen we die opgespoorde blokkades ook meteen op zodat de energie weer vrij(er) kan stromen.

je baby beter begrijpen traject

Door terug te blikken op zijn start in het leven ga je je baby beter begrijpen. Je krijgt inzicht in de geboortepatronen en onderliggende behoeften van je baby. Na afloop ontvang je een op maat gemaakt hechtingsplan.

je kindje beter begrijpen door gebaren

Ben je op zoek naar een praktische en effectieve methode om met je kleintje te communiceren nog voordat hij of zij kan praten?

je kind beter begrijpen traject

Je krijgt inzicht in de geboortepatronen, onderliggende behoeften en kwaliteiten van je kind. Hierdoor leer je hoe je hem het beste kunt ondersteunen en begeleiden tijdens het opgroeien.  Je gaat je kind beter begrijpen!

adviesgesprek

60 minuten

Met vragen over de ontwikkeling, emoties of het gedrag van je kind kun je bij mij terecht. Aan het einde van het gesprek heb je meer inzicht en kennis gekregen en je ontvangt verschillende tips waarmee je direct aan de slag kunt. Je gaat je kind beter begrijpen!

Twijfel je over of ik je kan helpen of wat de juiste keuze is? Neem dan even contact op zodat ik met je mee kan denken