Begrijp het gedrag en de emoties van je kind(je) beter, waardoor jullie je allebei fijner voelen en je meer in verbinding met je kind komt.

Image

Plan gratis een ‘in blijde verbinding sessie’ met mij en…

Ontdek hoe jij het gedrag en de emoties van je kind beter kunt begrijpen.

Vergroot je kennis en verkrijg inzichten waardoor je je zelfverzekerder gaat voelen als opvoeder.

En leer welke stappen jij kunt zetten om meer verbinding met je kind en meer rust in huis te ervaren.

Of is er iets anders dat jou in de weg staat om te genieten van het ouderschap?

Ik help je er graag mee op weg..!

 

Grijp nu je kans!

Meld je hieronder snel, gratis (en vrijblijvend ;-) ) aan voor een 1-op-1 ‘in blijde verbinding sessie’ van 30 minuten. 

Dit kan zowel digitaal als in mijn praktijkruimte in Beringe

Ik hoef het je vast niet te vertellen.. jij weet inmiddels wel dat de dagen/weken/jaren voorbij vliegen..!

Natuurlijk kun je besluiten het toch nog even aan te kijken, of later contact met me op te zoeken. Ik zou het echter rot vinden als je over een paar jaar spijt hebt omdat je nu deze stap niet zet.

Twijfel dus niet langer en spreek me snel!

Image

Kinderen willen zich gezien, gehoord, geliefd én begrepen voelen!

Dit heeft veel invloed op hoe ze zich voelen en gedragen.

Als pedagoog kijk ik samen met jou naar welke behoeften, emoties en ontwikkelingsfasen er achter het gedrag van je kind(je) zitten. Ik geef veelal praktische adviezen en inspireer je graag om die bril op te zetten om écht naar het kind te kijken.

Tijdens mijn opleiding HBO pedagogiek en het werken in de ambulante thuisondersteuning, maar nog véél meer als moeder en in mijn eigen gastouderopvang verschoof mijn aandacht, van het gedrag dat een kind liet zien naar de behoefte die achter dit gedrag zitten. Ik verdiepte me verder in verschillende opvoedstijlen en vond veel aansluiting bij onder andere het natuurlijk ouderschap, onvoorwaardelijk ouderschap, verbindend-, bewust- en afgestemd opvoeden. Hierbij ligt kort gezegd de focus op de emoties, behoeften en ontwikkeling van het kind en de verbinding met de opvoeder. Vanuit deze visie ga ik met kinderen om en ook mijn advisering en begeleiding van ouders is hier op gebaseerd. 

Gedrag is zo logisch als je begrijpt waar het vandaan komt. Als je de behoefte er achter ziet… Daar wil ik jou bij helpen!

Na de geboorte van onze oudste kwam ik in aanraking met de pré- en perinatale psychologie. Super interessant! En het meenemen van de indrukken die de baby (zowel bewust als onbewust) opdoet tijdens de zwangerschap, geboorte en de periode daarna werkt ontzettend verhelderend! 

(Nu weet je ook waarom ik voor de (ietwat vreemde) naam ‘in blijde verbinding’ heb gekozen voor deze sessie. 😉)