Wil je snel en doeltreffend achterhalen waar het gedrag van je kind vandaan komt?

Daar kan ik je bij helpen door energetisch af te stemmen op het onderbewuste van je kindje. Daar ontdekken we wat er achter de emoties of het gedrag van je kindje zit. Daarna ruimen we die blokkades ook op.

Materialen in gebruik voor een NEI consult bij Kim Joosten | gedrag beter begrijpen.

Ik bied Neuro Emotionele Integratie (NEI) als een waardevolle aanvulling op mijn pedagogisch advies en het werken vanuit de prenatale en perinatale psychologie. Door een energetische afstemming kunnen we achter de emotionele oorzaak van 'klachten' komen, en het on(der)bewuste bewust maken én dit ook losmaken.

NEI is een methode die gericht is op de oorzaak van emotionele, mentale of fysieke klachten. Het werkt vanuit het onderbewuste, waar onverwerkte emoties een grote rol spelen. Tijdens een sessie stel ik vragen aan het onderbewuste geheugen en gaan we op zoek naar wanneer je kind(je) een bepaalde emotie of ervaring voor het allereerst gevoeld heeft en niet kon verwerken waardoor het 'vastgezet' is in dat lichaampje en nu nog steeds een rol speelt of trigger is voor je kind. Het is ook mogelijk dat je kind dit niet zelf ervaren of gevoeld heeft maar het over heeft genomen van jou als ouder, bijvoorbeeld al tijdens de zwangerschap. Dat moment is de oorspronkelijke situatie en de oorsprong van het gedrag, gevoel of een lichamelijke klacht. 

biotensor NEI sessie, Kim Joosten

Een aantal onderwerpen waarmee ik je als NEI therapeut kan helpen zijn:

angsten, zoals bijvoorbeeld faalangst, verlatingsangst,

angst voor dieren

allergieën

emoties van je kind, waaronder ook driftbuien, verlegenheid en onzekerheid

concentratieproblemen

eczeem

uitdagingen en problemenmet betrekking tot gehechtheid

(hoog) gevoeligheid

lichamelijke klachten

onrust

reisziekte

slaapproblemen

voedingsproblemen

veel huilen

zindelijkheidsproblemen of problemen met de stoelgang

watervrees

En nog veel meer..!

Staat de klacht of het probleem van jouw kind hier niet tussen? Neem dan even contact met mij op dan bespreken we wat ik met NEI therapie voor jullie kan betekenen.

Ja, daar ben ik naar op zoek!

De NEI therapie is heel vriendelijk en zacht en daardoor (ook) heel geschikt voor baby’s en kinderen, doordat het energetisch werkt is het niet nodig dat je kindje er zelf over hoeft te kunnen/komen praten. Het werkt zelfs op afstand via een van de ouders (en een foto van het kind). Jonge kinderen hoeven dus niet meegenomen te worden naar de afspraak, terwijl het wel zeer effectief is! Vaak zijn 1 tot 3 behandelingen voldoende voor een gewenst resultaat.

Emoties die je kind heeft gevoeld en niet kon verwerken willen gezien en opgelost worden.

Ze kunnen zelfs gaan 'etteren' in het lichaam en voor klachten gaan zorgen.

Hoi, ik ben Kim Joosten

HBO pedagoog, gastouder en bovenal mama

In mijn begeleiding van ouders met jonge kinderen heb ik veel oog voor de belevingswereld, de ontwikkelingsfase, emoties en behoeftes van een kind waardoor ik ouders er in meeneem om anders te kijken naar gedrag. Én dit beter te gaan begrijpen. 

Het terugblikken op de zwangerschap en geboorte van een kindje speelt hier een grote rol in omdat een kindje daar al veel indrukken in opdoet die van invloed zijn op het huidige gedrag. Door middel van het holistisch kijken met NEI en de biotensor kan ik nog dieper in gaan op de onverwerkte emoties en (soms zelfs) belemmerende overtuigingen die in het jonge leven al ontstaan zijn, of je kindje over heeft genomen van jou als ouder, of zelfs vanuit de familielijn. Dit kan veel klachten verhelpen of verlichten doordat de emoties alsnog verwerkt wordt door je kindje en daardoor de blokkade verholpen. 

Ik besef me dat dit best wel 'wazig' of zweverig kan klinken, maar kom het eens ervaren!  

Image

Wil jij op deze snelle en doeltreffende manier ontdekken wat er achter de emoties, het gedrag of de klachten van je kindje zit?

Hoe werkt dat dan?


We starten door samen in gesprek te gaan over de klacht en de juiste hulpvraag om als uitgangspunt te nemen. Vervolgens maak ik verbinding met het onderbewuste van je kind en starten we het uittesten. Dit doe ik met behulp van een biotensor, dit is een energetisch meetinstrument dat reageert op de frequentie/trillingen in het energieveld van het kind. En daardoor als het ware de tolk die voor me vertaalt. Ik zal vragen stellen aan het onderbewuste van het kind en op die manier die allereerste onverwerkte ervaring of emotie opsporen. Als we dat gevoel of moment voldoende in beeld hebben dan kan ik de blokkade (ook weer met behulp van de biotensor) los maken in het lichaam waardoor het afgevoerd kan worden. De energie kan daardoor weer vrij(er) gaan stromen waardoor de klacht vermindert en in het beste geval zelfs helemaal verdwijnt.

Ervaringen van andere ouders...

Wil je een afspraak maken voor een energetisch consult?

NEI loslaatsessie

€ 88
  • Tijdens deze sessie hebben we de mogelijkheid om in te gaan op een klacht of probleem waar je kindje last van heeft. We kijken op een holistische manier naar het ontstaan van de klacht. Vervolgens maak ik dit energetisch los en test of er nog iets nodig is ter ondersteuning.
  • circa 90 - 120 minuten
  • Let op: Dit is een speciaal introductietarief en zal in de komende maanden oplopen tot €97,- In ruil voor deze korting ontvang ik graag je feedback en een review. En zou ik het heel tof vinden als je er met anderen over praat als je tevreden bent! :D

kort NEI consult

€ 25
  • Een kort consult kan op zichzelf staan en effectief zijn om je kind vooruit te helpen. Het kan echter ook een fijne kennismaking met mij, de biotensor en NEI therapie zijn.
  • Mogelijke onderwerpen binnen dit consult zijn: allergieën of intoleranties, vitamines en mineralen, medicatie of vaccinaties uittesten e/of ontstoren. Ook is het mogelijk om te checken of je kind op een bepaald vlak ondersteuning nodig heeft en wat daarin helpend is. (Denk aan het inzetten van remedies, oliën, affirmaties en edelstenen.)
  • Of we kunnen één emotie die nu prioriteit heeft om gezien te worden opsporen en vervolgens energetisch opruimen. Hierbij kunnen we dan niet volledig de diepte in, maar kun je wel ervaren hoe dat loslaten werkt en je kunt er zeker al verlichting van ervaren.
  • Een kort consult duurt circa 30 minuten.

Wil jij je kindje helpen door op energetisch niveau onverwerkte emoties
te gaan opsporen en opruimen?

Plan dan hierboven meteen een afspraak in in mijn agenda, of neem contact met me op om een afspraak te plannen!


veel gestelde vragen over een
NEI loslaatsessie

De gesprekken vinden plaats in mijn praktijkruimte, in Beringe (Limburg).

In overleg wijken we uit naar beeldbellen, al is dat natuurlijk minder persoonlijk... ;-)

Heb je twijfels of vragen voor me?

Deel ze dan met me, ik denk graag met je mee!