Tips die je helpen om een ijzersterke band met je baby en jonge kindje te krijgen!

Helemaal gratis, voor jou!

Het ouderschap kan mooi, maar ook soms lastig, of spannend zijn. Er komt zoveel op je af wanneer je kindje geboren is! Je wil er graag alles aan doen om een sterke band met je kindje op te bouwen. Zodat het zich helemaal veilig en vertrouwd bij je voelt. En ook tijdens het opgroeien en ontdekken van de wereld bij jou zal komen voor hulp en troost als het daar behoefte aan heeft.

Of je nu voor de eerste keer ouder wordt, of al ervaring hebt met het opvoeden van kinderen, dit e-book geeft je waardevolle inzichten op het gebied van hechting en (ver)binding!

Image

Over het e-book

Dit e-book is ontworpen om jou als ouder te helpen begrijpen wat een veilige hechtingsrelatie is, en hoe belangrijk dit is. Het geeft je vooral veel praktisch advies en tips die je direct toe kunt passen en je helpen met het opbouwen van zo'n sterke band met je kindje. Je leert hoe je op de behoeften van je baby kan reageren en vertrouwen opbouwt. Hiermee ondersteun je een gezonde ontwikkeling van je kindje!

15+ Tips voor het opbouwen van een sterke band met je kindje.

Opgevolgd door mailtjes met aanvullende informatie, tips, adviezen, handvaten en inzichten.

Hoi, ik ben Kim Joosten, HBO pedagoog, gastouder en mama van drie kids.

In mijn praktijk zie ik ouders die het gedrag van hun kindje beter willen begrijpen. Vaak blikken we dan terug op de periode van zwangerschap, geboorte en de babytijd en vinden we daar informatie en gebeurtenissen waardoor het gedrag van een kindje heel logisch is. 

Middels dit e-book wil ik je het belang van een veilige hechting meegeven, en je direct tips geven om jullie band te verbeteren. Omdat ik zo graag zou zien dat deze kennis algemeen bekend is, en ouders meer naar de behoeften van hun kindje kunnen (en durven) kijken. Dit geeft kinderen zo'n belangrijke basis in vertrouwen en veiligheid mee!!

Ieder kind wil zich gezien, gehoord, geliefd én begrepen voelen. Daar lever ik heel graag een bijlage aan!

Image

Wil je dit e-book gratis ontvangen?

Meld je hieronder aan en ontvang direct de link om het te kunnen downloaden!