Heb je een vraag?

Hieronder kun je per onderwerp antwoorden vinden op de veelgestelde vragen.
Staat je vraag er niet tussen of kom je er niet helemaal uit? Dan kun je me een mail sturen, berichtje sturen of bellen.
veelgestelde vragen over

algemene zaken

 • Wordt jouw hulp vergoed?

  Helaas kun je de kosten voor mijn hulp niet declareren bij je zorgverzekering en werk ik (nog) niet samen met bijvoorbeeld de gemeente.  Zie het als een investering in je kind of in jezelf die ervoor gaat zorgen dat je het gedrag veel beter gaat begrijpen. Je kind het gevoel geeft dat het gehoord en gezien wordt waardoor het zich ook anders zal gaan gedragen. Jijzelf veel beter begrijpt waarom bepaalde patronen je hele leven al ‘zo’n ding ’zijn. Hoeveel is dat je waard? ;-)

  Als je een ‘jezelf beter begrijpen traject’ afneemt dan is het wel mogelijk om dit onder persoonlijke ontwikkeling weg te schrijven op het moment dat je zelfstandige bent. Als je in loondienst werkt dan kun je deze mogelijkheden met je werkgever bespreken.

 • Heb ik een verwijzing van de huisarts nodig?

  Nee, dat is niet nodig. De hulp die ik bied is heel laagdrempelig, door contact met mij op te nemen kunnen we snel een afspraak plannen.

 • Wanneer kan ik een afspraak plannen?

  Een afspraak kan gepland worden op korte termijn, op dit moment is op maandag en dinsdag in de  avond, en op vrijdag en zaterdag de hele dag mogelijk.
 • Is er een wachtlijst?

  Nee, er is op dit moment geen wachtlijst en ik streef ernaar om dit ook zo te houden. We kunnen snel contact hebben en ook op korte termijn een afspraak plannen.

 • We wonen niet in de buurt, kunnen gesprekken ook digitaal plaatsvinden?

  Jazeker, het is ook mogelijk om via beeldbellen contact te hebben.

 • Verkoop je ook cadeaubonnen?

  Ja, het is mogelijk om een cadeaubon bij mij af te nemen. Deze kan voor een bepaald bedrag of specifiek traject uitgeschreven worden. 

veelgestelde vragen over een

gratis inzichtsessie

veelgestelde vragen over een

adviesgesprek

veelgestelde vragen over een

... beter begrijpen traject