algemeen

Kim Joosten | gedrag beter begrijpen, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Venlo onder nummer 83717102, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website www.kimjoosten.nl.

Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

Kim Joosten | gedrag beter begrijpen streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

 

Kim Joosten | gedrag beter begrijpen aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen.

Hoewel ik alles in het werk stel om misbruik te voorkomen, is Kim Joosten | gedrag beter begrijpen niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

 

Kim Joosten | gedrag beter begrijpen heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden in het beter begrijpen van (gedrag van) hun kind of zichzelf te informeren over de bijdrage die mijn diensten in de meest ruime zin van het woord hier aan kunnen leveren. Daarnaast stelt zij deze geïnteresseerden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Kim Joosten | gedrag beter begrijpen kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

medische diagnose

Deze site is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar arts te raadplegen voor specifieke informatie over zijn persoonlijke gezondheidssituatie.

Aan de berichtgevingen die Kim Joosten | gedrag beter begrijpen publiceert kun je geen rechten ontlenen en niet beschouwen als een aanbeveling om ziektes te behandelen.

vragen of klachten

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over onze disclaimer?

Deze kun je e-mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.